Loading...
ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Κλίκ για μεγέθυνση
ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ακτινίδια, ώριμα και κομμένα σε λεπτές φέτες

300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Χυμό από ½ λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνετε σε μία κατσαρόλα εναλλάξ τη ζάχαρη και τα ακτινίδια, μέχρι να μην περισσεύουν άλλα υλικά.

Αφήνετε τα ακτινίδια να αποβάλλουν τα υγρά τους για περίπου 4 ώρες.


Μεταφέρετε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνετε να πάρει μία βράση.

Μόλις βράσει το μείγμα, δυναμώνετε τη φωτιά, προσθέτετε το χυμό λεμονιού και βράζετε για περίπου 25-30 λεπτά.

Στη συνέχεια, αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά και πολτοποιείτε το περιεχόμενο στο ulti ή με ένα ραβδομπλέντερ.

Αφήνετε την μαρμελάδα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και τέλος, την αδειάζετε σε βάζο που πρώτα έχετε αποστειρώσει.

 
© Copyright 2013 - 2024 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market