Loading...
 Start Page

Μάθετε για εμάς

Η Ανδρικόπουλος ΑΕΒΕ είναι μια τοπική οικογενειακή αλυσίδα Supermarket που δραστηριοποιείται στο νομό Αχαΐας. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, αναπτύσσεται με σίγουρα και σταθερά βήματα ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και εξυπηρέτηση στους καταναλωτές σε ανταγωνιστικές τιμές.

50

Χρόνια εμπειρίας

13

Καταστήματα

>600

Εργαζόμενους

Οι στόχοι μας είναι:

Να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες των καταναλωτών με ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Να διατηρούμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες μας με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Να διατηρούμε καλές σχέσεις με τους προμηθευτές μας, χτισμένες πάνω στην κατανόηση και την αγάπη μας για τον κλάδο.

Να υποστηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς  και να αναδεικνύουμε τα τοπικά προϊόντα.

Να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε δείχνοντας πάντα σεβασμό στην κοινωνία και στο περιβάλλον

Σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης το οποίο τόσα χρόνια μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών.

Από το 1996 μέχρι σήμερα, η Ανδρικόπουλος ΑΕΒΕ ανήκει στον μεγαλύτερο «ελληνικό όμιλο αλυσίδων σούπερ μάρκετ» (ΕΛΟΜΑΣ) στον οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1994 και πρόκειται για μια στρατηγική συμμαχία Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ οι οποίες διαθέτουν παρόμοια φιλοσοφία λειτουργίας, αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και μοιράζονται κοινά οράματα και στόχους. Αυτή τη στιγμή, ο όμιλος αριθμεί 40 μέλη με συνολική παρουσία άνω των 600 καταστημάτων κατανεμημένα παντού στον ελληνικό χώρο.

Με την βοήθεια του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές προς το συμφέρον του καταναλωτή και προσφέρουμε στα ράφια των καταστημάτων μας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία ΕΛΟΜΑΣ και ELOGEN, εφάμιλλης ποιότητας και χαμηλότερης τιμής από τα αντίστοιχα επώνυμα.

Ιστορικό
της Ανδρικόπουλος ΑΕΒΕ

παλιό κατάστημα ανδρικόπουλος

Μετράμε 50 χρόνια εμπειρίας

 
 
1975

Τα πρώτα βήματα της επιχείρησης μας γίνονται το 1975 όταν τα αδέρφια Βασίλης και Κώστας Ανδρικόπουλος ανοίγουν ένα παραδοσιακό παντοπωλείο επί της οδού 3ων Ναυάρχων στην Πάτρα.

 
 
1981

Το παντοπωλείο μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο και γίνεται ένα από τα πρώτα καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης (self service) στην Πάτρα.

 
 
1984

Το 1984 ανοίγει το δεύτερο κατάστημά μας κοντά στην πλατεία Μαρούδα, επί της οδού Καρατζά.

 
 
1989

Το τρίτο κατάστημα γίνεται πραγματικότητα το 1989, στην περιοχή του Αγ. Γεώργιου στο Ρίο.

 
 
1990

Η επιχείρηση αποκτά την σημερινή της νομική μορφή (ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ).

 
 
1991

Στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών ανοίγει το τέταρτο super market Ανδρικόπουλος.

 
 
1995

Το 1995, το κατάστημα του Ρίου μεταφέρεται σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελεί ένα πρωτοπόρο για την εποχή του πολυκατάστημα με τμήματα κρεοπωλείου, μαναβικής, καφεκοπτείου, γρήγορου φαγητού, εποχιακών ειδών και ειδών Bazaar σε ένα χώρο σχεδόν 2000 τετραγωνικών μέτρων.

 
 
1996

Εγκαινιάζεται το πέμπτο κατάστημά μας στο κέντρο της πόλης, οδός Κορίνθου 190.

 
 
1999

Το κατάστημα στην 3ων Ναυάρχων μεταφέρεται λίγα μέτρα πιο δίπλα, επί της οδού Μαιζώνος, σε μεγαλύτερο χώρο.

Αυτή τη χρονιά ξεκινάει και η λειτουργία του πρώτου Κέντρου Διανομών στην Οβρυά..

 
 
2001

Ανοίγει το 6ο super market στην οδό Καλαβρύτων 44, ένα υπερσύγχρονο κατάστημα με τμήματα κρεοπωλείου, μαναβικής και καφεκοπτείου.

Επίσης, συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης με την εγκατάσταση ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος ERP.

 
 
2006

Εγκαινιάζεται ένα ακόμα κατάστημα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και ένα Αρτοποιείο με την επωνυμία «Αρτογεύσεις», σηματοδοτώντας την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και σε άλλους τομείς.

 
 
2011

Ξεκινάει την λειτουργία του το Νέο Κέντρο Διανομών στην Οβρυά Πατρών, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6000 τ.μ. Εκεί μεταφέρονται η έδρα και το λογιστήριο της επιχείρησης. Η διαχείριση των εμπορευμάτων γίνεται μηχανογραφημένα (με πρόγραμμα WMS) και θεωρείται από τις πιο σύγχρονες αποθήκες της Δυτικής Ελλάδας.

Την ίδια χρονιά ξεκινάει την λειτουργία του και το 8ο κατάστημα της επιχείρησης στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου.

 
 
2012

Ανακαινίζεται το κατάστημα του Ρίου με την δημιουργία νέας αποθήκης σε παράπλευρο οικόπεδο και την ανακατασκευή της πρόσοψης του καταστήματος.

 
 
2013

Το 9ο super market της επιχείρησης αρχίζει την λειτουργία του στην περιοχή της Οβρυάς, οδός Δημοκρατίας 109.

 
 
2016

Ανοίγει το δεύτερο αρτοποιείο με επωνυμία "Αρτογεύσεις" στην οδό Γούναρη 105. Αργότερα την ίδια χρονιά, Ανοίγει και το 10ο σουπερμάρκετ της επιχείρησης στην περιοχή της Αγυιάς.

 
 
2018

Ανοίγει το 11ο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Γούναρη 77, στο κέντρο της Πάτρας. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ξεκινάει τη λειτουργία του και το κατάστημα Νο 12 στην Κάτω Αχαϊά.

 
 
2021

Ανοίγει το 13ο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Έλληνος Στρατιώτου 51.

 
 
2022

Επέκταση του Κέντρου Διανομών με αύξηση της χωρητικότητας των εγκαταστάσεων κατά 50%, καταλαμβάνοντας πλέον συνολική έκταση 7.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 1.000 τ.μ. αντιστοιχούν σε ψυχόμενους χώρους.

Copyright © 2024 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market