Loading...
ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Κλίκ για μεγέθυνση
ΥΛΙΚΑ

340 γρ. γεμιστά μπισκότα, αλεσμένα σε σκόνη
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
200 ml γάλα καρύδας (όχι την κονσέρβα)
Λίγο ελαιόλαδο για το ταψί
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε φυτική σαντιγύ ή πραλίνα φουντουκιού για το σερβίρισμα και μερικά ολόκληρα γεμιστά μπισκότα για τη διακόσμηση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Αδειάζετε σε ένα μπολ τα τριμμένα μπισκότα.

Προσθέτετε το μπέικιν πάουντερ και το γάλα καρύδας, ανακατέυοντας καλά.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C (λειτουργία αέρα). Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψάκι με μήκος πλευράς 15 εκ.

Αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα διαμορφώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια του μείγματος και ψήνετε για 30 λεπτά.

Βγάζετε το ταψάκι από τον φούρνο, αφήνετε το κέικ να κρυώσει εντελώς για περίπου 2 ώρες και το αφαιρείτε από το ταψάκι.

Το σερβίρετε σκέτο ή γαρνίρετε με ολόκληρα γεμιστά μπισκότα και σαντιγύ. Για πιο λαχταριστλο αποτέλεσμα, μπορείτε να το επικαλύψετε με πραλίνα φουντουκιού.
 
© Copyright 2013 - 2024 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market