Loading...
 Start Page
Dip Παντζαριού
ΥΛΙΚΑ
2 παντζάρια, βρασμένα
400γρ. γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλικομμένες
2κ.γ. ελαιόλαδο
4κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1/2κ.γ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέστε στο multi τα παντζάρια, το ξύδι, το θυμάρι και το σκόρδο.

Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να πολτοποιηθούν πλήρως και αφήστε τα για λίγο στην άκρη.

Σε ένα μπολ ρίξτε το γιαούρτι, προσθέστε το ελαιόλαδο, τον πουρέ παντζαριού που έχετε ετοιμάσει, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι.

Copyright © 2024 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market