Λίστα αντικειμένων
Λίστα Συστατικών
- 150γρ ψιλοκομμένο μπέϊκον
- 3 αβγά
- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
- πιπέρι
- αλάτι
- 250γρ Βιτάμ Soft
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/2 κιλό κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες
Πώς να το φτιάξετε
- 1Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το μισό Βιτάμ και σωτάρετε για 7 λεπτά περίπου το μπέικον ώσπου να ξανθύνει.
- 2Προσθέτετε τα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να ξανθύνουν, ανακατεύοντας για να μην καούν.
- 3Τα βγάζετε από τη φωτιά και τα βάζετε σε μια λεκάνη αφήνοντάς τα λίγο να κρυώσουν.
- 4Χτυπάτε τα αβγά με την κρέμα, τα προσθέτετε στην λεκάνη με τα κρεμμύδια και ανακατεύετε.
- 5Αλείφετε με λίγο από το υπόλοιπο Βιτάμ τον πάτο ενός ταψιού ή πυρέξ και στρώνετε τα μισά φύλλα ένα-ένα, αφού πρώτα τα αλείψετε με Βιτάμ.
- 6Βάζετε το μείγμα πάνω από τα φύλλα, καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα το καθένα καλά αλειμμένο με Βιτάμ.
- 7Χαράζετε την επιφάνεια της πίτας και την ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.