Loading...
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ & ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Κλίκ για μεγέθυνση
ΥΛΙΚΑ
  • 500 gr φρέσκα τορτελίνια τυριού
  • 1 kg ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 φλ. baby σπανάκι
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτετε τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.

Πρόσθετετε το σκόρδο, συνεχίζοντας να ανακατεύετε για 1 λεπτό ακόμη.

Δυνάμωνετε τη φωτιά, προσθέτοντας τα τορτελίνια και μαγειρεύετε για περίπου 5 λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Αφαιρείτε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για 1 λεπτό μέχρι να μαραθεί.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστά με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και πιπέρι.
 
© Copyright 2013 - 2024 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market