Loading...
Φιογκάκια με Μπρόκολο και Πικάντικη Γραβιέρα
Κλίκ για μεγέθυνση

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο φιογκάκια
  • 1 1/2 κιλό φρέσκο μπρόκολο
  • 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι καβουρντισμένο
  • 2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 1/2 φλιτζάνι χονδροτριμμένη πικάντικη γραβιέρα Τραχειάς
  • Χυμό από 1 λεμόνι (κατά προτίμηση βιολογικό)

Πλένουμε το μπρόκολο και το κόβουμε σε μπουκετάκια. Τοποθετούμε τα μπουκετάκια με το 1/3 του ελαιόλαδου και τον χυμό λεμονιού σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 8 λεπτά μέχρι να καψαλιστεί.

Στο μεταξύ βράζουμε τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε τα φιογκάκια και προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα, το μπρόκολο, τις πιπεριές, το κουκουνάρι και τη πικάντικη γραβιέρα. Ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό. Σερβίρουμε αμέσως.

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 
© Copyright 2013 - 2019 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market