Loading...
 Start Page
Σπαγγέτι με σολομό, μανιτάρια & pesto
Κλίκ για μεγέθυνση

Υλικά (για 2 μερίδες):

  • 200γρ ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 1 φιλέτο σολομού (κομμένο σε κύβους)
  • 100γρ μανιτάρια (σε φέτες)
  • 2 κουταλιές της σούπας pesto βασιλικού
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Ξύσμα και λίγο χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατήστε λίγο από το νερό τους πριν τα στραγγίξετε.

  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρετε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.

  3. Προσθέτετε τον σολομό και ψήνετε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα.

  4. Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε το pesto, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.

  5. Προσθέτετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, μαζί με λίγο από το νερό που κρατήσατε, και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσουν τα υλικά.

  6. Σερβίρετε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Copyright © 2024 - 2025 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market