Loading...
 Start Page
Σαλάτα με Κάστανα, Κινόα και Φέτα
Κλίκ για μεγέθυνση

ΥΛΙΚΑ:

  • 100 γρ. κάστανα προβρασμένα,
  • 100 γρ. κινόα
  • 1 συσκευασία σαλάτα ιταλική Μπάρμπα Στάθης (140 γρ.)
  • 80 γρ. φέτα, θρυμματισμένη ή σε κύβους
  • 45 γρ. σπόρους από ρόδι ελληνικο
  • 50 γρ. σταφίδες μαύρες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνίρισμα
  • Αλάτι και πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ:

  1. Βράστε την κινόα για 10-15 λεπτά. Στραγγίστε και αφήστε την να κρυώσει.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη σαλάτα ιταλική με τα ψιλοκομμένα κάστανα, τις σταφίδες και τους σπόρους ροδιού.
  3. Προσθέστε την κινόα και ανακατέψτε ελαφρά.
  4. Ραντίστε με το dressing από ελαιόλαδο, λεμόνι και μπαλσάμικο.
  5. Στο τέλος, προσθέστε τη φέτα και γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό.
  6. Σερβίρετε δροσερή και απολαύστε την πιο εύκολη και εορταστική σαλάτα!

Καλή Απόλαυση!

Copyright © 2024 - 2025 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market