Λίστα αντικειμένων

ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. Ταχίνι ΟΛΥΜΠΟΣ
- 250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 200 γρ. ζάχαρη ή μέλι
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 50 γρ. σταφίδες ή ξηροί καρποί (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατέψτε το ταχίνι με τη ζάχαρη ή το μέλι μέχρι να διαλυθεί καλά.
- Προσθέστε τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Αναμείξτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και ενσωματώστε σταδιακά στο μείγμα.
- Αν θέλετε, προσθέστε σταφίδες ή ξηρούς καρπούς.
- Βάλτε το μείγμα σε φόρμα και ψήστε στους 180°C για 40-50 λεπτά.
Καλή Απόλαυση!


