Loading...

Μέτρα Προστασίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Αγαπητοί μας πελάτες, 

Γνωρίζουμε την ανησυχία σας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού (COVID-19).

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως η προφύλαξη και η υγεία των εργαζομένων καθώς και των καταναλωτών μας είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας.

Εργαζόμαστε σκληρά καθημερινά ώστε να σας εξασφαλίσουμε τόσο τα απαραίτητα για εσάς προϊόντα, όσο και την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας. 

Για τα super-market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, η κάλυψη των αναγκών σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα, για το λόγο αυτό σε συνεργασία με κυβερνητικούς φορείς όσο και με τους προμηθευτές μας, εφοδιάζουμε διαρκώς τις αποθήκες μας ώστε να μη λείψει τίποτα από κανένα νοικοκυριό. 

Όλα τα καταστήματά μας, συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά για τις καθημερινές αγορές σας. 

Είμαστε δίπλα σας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στο 100% των αναγκών σας. 

Τίποτα όμως δε θα ήταν εφικτό αν οι δικοί μας “άνθρωποι”, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι συνεργάτες μας, καθώς και όλοι οι προμηθευτές μας δεν επιδείκνυαν αυτή την υπερπροσπάθεια για μια καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

Τους οφείλουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας που εν μέσω αυτών των δύσκολων στιγμών δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης.

 

Κάπου εδώ όμως θα θέλαμε να ζητήσουμε τη δική σας συμβολή και κατανόηση.

 

Στα πλαίσια των μέτρων που ορίστηκαν νομοθετικά από την κυβέρνηση οφείλουμε να ακολουθήσουμε κάποιες οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Έχουμε όλοι την  ευθύνη να τηρήσουμε τον έλεγχο των αποστάσεων μεταξύ των πελατών κατά την προσέλευσή τους στα καταστήματά μας, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων. Η απόσταση αυτή αντιστοιχεί στην αναλογία ενός ατόμου ανά 9 τ.μ, με παράλληλη ελάχιστη απόσταση το ενάμιση (1,5) μέτρο μεταξύ τους. Παράλληλα, κρίνεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όσους εισέρχονται στα καταστήματα μας.

Παρακαλούμε θερμά να ακολουθείτε τις οδηγίες των συνεργατών μας στις εισόδους των καταστημάτων μας. 

Παρακάτω αναγράφονται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθούμε με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με ασφάλεια. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. 

Πάντα δίπλα σε εσάς και τις οικογένειές σας.

 

 

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Για τα super-market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, η υγεία και η ασφάλεια των καταναλωτών και των συνεργατών  μας είναι πρώτη προτεραιότητα για το λόγο αυτό αναπτύχθηκαν και εφαρμόστηκαν από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί:

 

  • Έλεγχος της προσέλευσης του κόσμου στην είσοδο του καταστήματος, προς αποφυγήν συνωστισμού
  • Παροχή μέσων ατομικής προστασίας σε όλο το προσωπικό (γάντια και μάσκες), έτσι ώστε να ολοκληρώνεται το έργο τους με ασφάλεια χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των καταναλωτών και συνεργατών μας
  • Έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά χεριών στην είσοδο και έξοδο των καταστημάτων μας
  • Έχουμε αναπτύξει προγράμματα καθαρισμού και εντατικής απολύμανσης, όπως ορίζονται μέσα από τις οδηγίες που μας δόθηκαν από τον ΕΟΔΥ σε όλους τους χώρους και επιφάνειες των καταστημάτων μας έτσι ώστε να ολοκληρώνετε τις αγορές σας άφοβα και με ασφάλεια
  • Διαμορφώσαμε προστατευτικά από PlexiGlass, σε όλα τα καταστήματα, στα ταμεία που λειτουργούν, για επιπλέον ασφάλεια των εργαζομένων μας στις θέσεις αυτές
  • Έχουμε προβεί σε απαγόρευση εισόδου στο Κέντρο Διανομών μας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την προστασία και την ποιότητα των προϊόντων που φτάνουν σε εσάς καθώς και την υγεία των ατόμων που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους
  • Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν λάβει αυστηρές οδηγίες πρόληψης και υγιεινής
  • Επικοινωνούμε στενά με όλους τους υπεύθυνους των χώρων μας έτσι ώστε να βεβαιωνόμαστε πως τηρούνται όλα τα μέτρα που ορίστηκαν
  • Διαμορφώσαμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο έκτακτων περιστατικών και αναγκών για καλύτερη μελλοντική διαχείρισή τους
  • Παρακολουθούμε διαρκώς τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και του Ιατρού Εργασίας έτσι ώστε να ενημερώνουμε και να κατευθύνουμε σωστά τους εργαζόμενους στους χώρους μας σχετικά με την προστασία και την πρόληψη

Σεβόμενοι τους καταναλωτές μας, τους ανθρώπους που εργάζονται σε εμάς, καθώς και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια, θέτοντας όλα μας τα μέσα καθώς και εμάς τους ίδιους σε εγρήγορση και ετοιμότητα.

 

Σας ευχαριστούμε!

Η Διοίκηση της επιχείρησης

 
© Copyright 2013 - 2023 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market