Loading...
Tortiglioni με κοτόπουλο και πιπεριές
Κλίκ για μεγέθυνση
Αρ. Ατόμων: 4
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 20'
 
ΥΛΙΚΑ
Tortiglioni: 350γρ.
Ντομάτες σε Τσαμπί: 300γρ.
Στήθη Κοτόπουλου: 200γρ.
Κίτρινες Πιπεριές: 150γρ.
Κόκκινες Πιπεριές: 150γρ.
Κρεμμύδια: 60γρ.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο: 3 κουτάλια
Αλάτι
Πιπέρι
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1) Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους με μία κουταλιά ελαιόλαδο.
2) Τηγανίστε χωριστά με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέστε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τις ντομάτες και αλατοπιπερώστε.
3) Βράστε τα Tortiglioni σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε όταν γίνουν al dente και περιχύστε με το κοτόπουλο και τις πιπεριές.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ: Σε αυτό το είδος του πιάτου μπορούμε να προσθέσουμε 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος: δένει άριστα τα υλικά, κάνει τη σάλτσα πιο κρεμώδη και πολύχρωμη.
 
 
© Copyright 2013 - 2019 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market