Loading...
Κρεμμυδόπιτα
Κλίκ για μεγέθυνση

Λίστα Συστατικών

  • 150γρ ψιλοκομμένο μπέϊκον
  • 3 αβγά
  • 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 250γρ Βιτάμ Soft
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες

Πώς να το φτιάξετε

  1. 1Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το μισό Βιτάμ και σωτάρετε για 7 λεπτά περίπου το μπέικον ώσπου να ξανθύνει.
  2. 2Προσθέτετε τα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να ξανθύνουν, ανακατεύοντας για να μην καούν.
  3. 3Τα βγάζετε από τη φωτιά και τα βάζετε σε μια λεκάνη αφήνοντάς τα λίγο να κρυώσουν.
  4. 4Χτυπάτε τα αβγά με την κρέμα, τα προσθέτετε στην λεκάνη με τα κρεμμύδια και ανακατεύετε.
  5. 5Αλείφετε με λίγο από το υπόλοιπο Βιτάμ τον πάτο ενός ταψιού ή πυρέξ και στρώνετε τα μισά φύλλα ένα-ένα, αφού πρώτα τα αλείψετε με Βιτάμ.
  6. 6Βάζετε το μείγμα πάνω από τα φύλλα, καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα το καθένα καλά αλειμμένο με Βιτάμ.
  7. 7Χαράζετε την επιφάνεια της πίτας και την ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.

Θερμοκρασία: 200 °C

Χρόνος Ψησίματος: 25'

Πηγή Άρθρου

 
© Copyright 2013 - 2019 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market